Yg follow t....

Khamis, Mei 30, 2013

TERBARU! PUDING HANTARAN ...

Assalammualaikum,

Dah lama ty x upload blog ni kan? Bz sangat2 sejak papa ty sakit masuk hospital jadual ty semua tunggang terbalik. Seminggu papa dok kat wad sebab diabetes tu la papa degil suh diet xmau sekarang ni "KAN DAH KENA". Seminggu ty ulang alik ke hospital tengok papa habis keja p tengok papa malam baru balik. Kalau time de order wat la tengah malam besok pagi2 g kerja. Masuk pun dah lewat. Ape2 pun papa dah kuar hospital tapi cuti sekolah ni ty still kena teman papa g klinik untuk cuci luka tu. Harap2 papa sembuh sihat seperti dulu ... ty sayang papa walaupun ty xpernah ucap tapi cara ty tunjukkn kasih sayang pada papa mungkin papa faham kan?

Ty minta maaf sebab belum sempat update harga2 tuk talam2 terbaru. Kalau ade yang berminat boleh coll @ sms ty tanya k. Kalau nak lebih cepat la kalau nak taw berita terkini ape kata anda link FB Page TY Homemade Kuih Muih. Anda boleh tengok tempahan2 terbaru dari customer ty. Aktiviti ty yang terbaru pun ade disana.

Untuk kali ni ty nak umumkan sikit ... ade penambahan produk tuk PUDING ... ade juga PUDING HANTARAN sesuai untuk mereka yang akan melangsungkan majlis pertunangan / pernikahan. Cuma ty belum sempat buat sample yang pelbagai lagi. Kalau berminat untuk membuat tempahan boleh col @ sms ty taw. Jom layan gambar ... nanti ty akan update harga pulak insyaallah!

PUDING HANTARAN ...

Puding Lapis Pelangi ... belum make-up

Dah make-up ... cantik x? 

PUDING HANTARAN LAPIS PELANGI
 RM90 bagi saiz loyang 8" dengan hiasan bunga dr agar-agar
RM60 pula tanpa hiasan bunga dr agar-agar


PUDING LAPIS TIKAR 
RM120 utk loyang 9" dengan hiasan bunga dr agar-agar
RM90 tanpa hiasan bunga dr agar-agar

PUDING DOMINO 
RM80 dengan hiasan bunga agar-agar 
RM50 tanpa hiasan bunga agar-agar.

ANTHURIUM FLOWERS 

SUNFLOWER 

ORCHID

TULIP 

WATERLILY

MORNING GLORY 

Cantik-cantik kan bunga agar-agar ini. Boleh dimakan taw. Insyaallah de lagi patten bunga yang lain akan ty update kan dari masa ke semasa.


Insyaallah ty akan keluarkan lain2 jenis puding yang bersesuaian untuk dijadikan hantaran sebagai manisan. Ty akan pelbagaikan bentuk dan rasa puding ini agar bersesuaian dengan tema majlis anda. Pastikan anda masukan ke halaman PUDING HANTARAN taw untuk melihat lebih banyak pilihan nanti.



Sekian, wasalam!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan