Yg follow t....

SYARAT2 TEMPAHAN

PENTING UNTUK ANDA BACA & FAHAMI DENGAN TELITI

1. Tempahan mesti dibuat lebih awal iaitu 5-7hari tarikh majlis berlangsung melalui panggilan telefon @ sms.
 Kalau call ty x jawab sila htr khidmat pesanan ringkas (sms) insyaallah ty akan balas cuma lambat dan cepat ye! Tempahan dalam kuantiti yang banyak hendaklah dibuat dalam tempoh sebulan lebih awal.
Tempahan pada saat akhir tidak akan dilayan.

     


2.Sila nyatakan pilihan menu anda, saiz yg dikehendaki (bg talam), kuantitinya , tarikh untuk penghantaran @ kutipan.


Bagi talam, lapis dan bingka saiz yg tersedia adalah :-

Loyang 10inci (potong 64kpg) min. order 2loyg

 3. Setelah membuat pilihan, deposit sebanyak 50% akan dikenakan. Pembayaran deposit perlu dibuat seminggu sebelum tarikh tempahan dan sila emailkan bukti pembayaran. Manakala baki bayaran pula boleh dibuat semasa penghantaran atau kutipan. Tempahan dikira batal sekiranya tiada pembayaran deposit dibuat dalam tempoh masa diberikan.

Namun bagi semua PENGUSAHA KATERING ... bayaran penuh diperlukan sekiranya anda berminat membuat tempahan dengan ty. Ty tidak akan menerima lagi deposit dari mana2 pengusaha katering sebaliknya sekiranya anda benar2 berminat bayaran penuh dperlukan untuk ty mengesahkan tempahan anda. 4. Pembatalan tempahan mestila dibuat sekurang-kurangnya 3hari sebelum tarikh kutipan atau deposit tidak akan dikembalikan.5. Penghantaran hanya akan dibuat pada hari Sabtu & Ahad sahaja. Caj penghantaran akan dikenakan berpandukan jarak sesuatu kawasan iaitu diantara RM10-RM20.


 6. Tiada penghantaran bagi tempahan yang nilainya kurang dari RM100, anda dikehendaki mengambil sendiri tempahan anda.

 Terima kasih, TY!

Tiada ulasan:

Catat Komen