Yg follow t....

Sabtu, Januari 07, 2017

Salam tahun baru 2017

Assalammualaikum ...

Rasanya dah lama ty tak update blog ni last uodate 2014. Macam2 ujian datang dan pergi. Sekitar 2014-2015 ty masih lagi bergelar cikgu di salah sebuah tadika di kawasan sini. Kesibukan mencengkam masa ty tu yang ty tak dapat nak update dari hari ke hari. Memandangkan ty memberi sepenuh komitmen ty pada anak murid yang bakal menjejak kan kaki ke alam persekolahan yang sebenar. Alhamdiullilah anak murid ty pada akhir tahun 2015 semua dah boleh membaca menulis dan mengira dengan baik. Sekarang semua dah darjah 2.

Insyaallah lepas ni ty akan update yg terkini citer tentang ty ok. Tentang tempahan, tentang kehidupan dan lain-lain lagi. Nantikan citer selanjutnya taw. Ok memandangkan tahun 2016 banyak sangat la kenaikan harga barang maka dengan ini ty ingin maklumkan bahawa terdapat kenaikan pada harga kuih muih yg ty jual juga. Harga yg tertera pada gambar adalah harga lama ya sekitar tahun 2013-2014 sekarang dah tahun 2017. Harga sekilo santan dari rm7 sekarang dah jadi rm10-rm12. Banyak betul yang perlu di ambil kira.

Tiada ulasan:

Catat Komen