Yg follow t....

Rabu, September 19, 2012

BERCUTI 23 SEPT - 25 SEPT 2012

Assalammualaikum ...

Dah lama x update blog huhuhu ... wat masa ni bz dibelakang tabir ki3. Bz dok kat dapur insyaallah ty akan kembali mengemaskini blog pada OKTOBER 2012 ye. Ada menu baru gak! Disini ty nak maklumkan dapur akan bercuti selama 3hari.  Tempahan akan dibuka pada hari berikutnya iaitu 26 Sept 2012. Untuk membuat tempahan pada minggu depan sila sms ke hp ty ye! Kalau col x dijawab just sms insyaallah ty akan reply secepat mungkin.

DAPUR DITUTUP 
23 SEPT - 25 SEPT 2012

Nak p jalan2 la penat la dok kat dapur ... paspot pun dah ready baru je p ambik pagi ni. Kalau nak taw sekarang ni jasad kat sini tapi nyawa dah melayang kemana pun xtaw. Kerja tungkus lumus hujung syawal lalu tido pun cuma beberapa jam je. So nak p mencari ilham sambil merehatkan badan dan cari ape2 yang patut kat tempat orang. Dah setahun x p bercuti ... 

Sekian, wasalam!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan