Yg follow t....

Rabu, Jun 27, 2012

KALENDAR TEMPAHAN ... JULAI 2012

Assalammualaikum ...

Ty ni sebenarnya malas pun ye. Kat fb page ty update tp kat blog x wat benda yang sama lak. Ok mulai JULAI 2012 ty akan update tempahan terkini . Maknya kalau de orang booking tuk buat tempahan ty akan terus update. So sape2 yang nak buat tempahan boleh la refer pada kalendar ni sama ade hari tersebut ty masih boleh menerima tempahan atau tidak, tau! Ty amat galakkan pelanggan2, buat tempahan awal . Paling awal laaaa .... seminggu tapi kalau boleh awal lagi itu memang bagus. 

(ihsan dr google )

Reti x nak tengok .... begini ye. Untuk tarikh yang kosong memang tempahan ty terima aje, tapi pastikan tempahan awal jangan saat akhir ye kalau tidak ty akan cakap ... 
HAI2 BYE2!!!
Jangan marahlak ... ty dh pesan ni.
Seandainya tarikh yang ingin anda pilih tu ade dah orang menempah pulak, kalau TULISAN BIRU maknanya TEMPAHAN STILL AVAILABLE tau, maknya boleh la diselit2 kan lagi .
Namun untuk TULISAN MERAH pula samada, CLOSED tuk kes ni ty tidak akan ambik ape2 tempahan. Akan tetapi kalau ade nama sorang dua yg tertera cecuba tanya ty sama ade  boleh menyelit atau tidak utk tempahan anda. OK!
Cara buat tempahan lak ... paling senang sangat SMS aje kat no hp yang tertera. Bukan pe kadang2 ty sibuk dengan urusan operasi didapur yang bising dan mengejar masa. If call kadang2 memang xdengar atau mmg ty xsompek nak jawab. So sms senang citer kan ... ty akan reply punye jangan nanggis cuma cepat dan lambat je. Selepas confirm order/ booking date tu ty akan update la kt blog tempahan terbaru  dan terkini ... bila dah buat tempahan jangan lupa 50% deposit pymt dperlukan. Dah bank in sila inform ty. 
Senang x? Kalau boleh terus sms ye , ty ni jarang lak cek email ade yang ty terlepas pandang. Selain itu boleh berhubung dengan ty melalui fb page. Ingat x pe fb page ty? Lupaaa ... haiya !!!


 TY Homemade Kuih Muih 
( ... dah singgah jangan wat2 lupa tuk LIKE, mesti LIKE tau, wajib LIKE... hihihi. Sporting la sikit ... kikiki! )

Sekian, wasalam!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan